poligon glont

Poligonul de glont are 6 posturi de tragere (100 metri) complet automatizate, de pe mese de reglaj. Deasemenea exista si un post pentru mistret alergator, cu doua directii de miscare, si distante de tragere optionale. Surpriza este sistemul de punctaj electronic, cu afișarea rezultatelor și punctajelor, instant. 12 posturi vor fi disponibile pe standuri de tragere.
Poligonul nostru de glonț cu o distanță de 100 de metri este locul ideal pentru pasionații de tir și pentru antrenamentele profesioniștilor. Echipat cu cele mai moderne facilități și dotări, poligonul nostru vă oferă o experiență de tragere de neuitat.
Indiferent dacă sunteți începător sau experimentat, poligonul nostru vă permite să vă exersați precizia și să vă perfecționați tehnicile de tragere într-un mediu sigur și controlat. Cu ajutorul instructorilor noștri experimentați, veți primi îndrumare și sfaturi pentru a vă îmbunătăți performanțele.
Distanta de 100 de metri oferă posibilitatea de a vă testa limitele și de a vă antrena concentrarea și precizia. De asemenea, asigurăm măsuri de siguranță riguroase pentru a vă proteja în timpul exercițiilor de tragere.
Vă așteptăm cu drag la poligonul nostru de glonț, unde vă puteți bucura de o experiență autentică de tir și de o atmosferă prietenoasă în rândul pasionaților de arme.

ro_RO