COMPLEX DE TIR SPORTIV AUTORIZAT PENTRU TOATE CATEGORIILE DE ARME CIVILE
Complexul de tir a fost înființat în 2013 pentru a-ți oferi o experiență completă și sigură. Odată cu trecerea timpului, facilitățile în continuă dezvoltare ne permit diversificarea ofertelor.
Viitorul apropiat ne aduce împreună la competiții open, PPC, IDPA, 3gun, etc.

poligon glont

Poligonul de glonț are 6 posturi de tragere complet automatizate, incluzând mese pentru reglajul armelor. Ţintele se pot deplasa şi opri opţional la orice distanţă până la 100 metri. Deasemenea există şi un post pentru mistreț alergator, cu două direcții de miscare, şi distanţe de tragere opţionale.
Indiferent dacă eşti începător sau experimentat, incinta iţi permite să iţi exersezi precizia și să iţi perfecționezi tehnicile de tragere într-un mediu sigur și controlat. Cu ajutorul instructorilor noștri experimentați, vei primi îndrumare și sfaturi pentru a a-ţi îmbunătăți performanțele.
Distanţa de 100 de metri oferă posibilitatea de a-ţi testa limitele și de a a-ţi antrena concentrarea și precizia. De asemenea, măsurile de siguranță riguroase te protejează în timpul sedinţelor de tragere.

web- 2160px for web – 0177

poligon talere

Perimetrul este locul perfect pentru cei pasionați de tirul sportiv sau pentru tragerile de agrement. Echipat cu cele mai moderne echipamente și amenajări, poligonul iţi oferă o experiență captivantă în trageri la talere.
Sunt 5 posturi trap, 8 posturi skeet. Deocamdată sunt  9 lansatoare de talere. Se pot face probe de compak, parcours, skeet, trap și altele, oferindu-ţi provocări adaptate nivelului tău de experiență. Atmosfera prietenoasă și competitivă te încurajează să iţi depășeşti limitele și să te bucuri de fiecare foc.
Te invităm să descoperi plăcerea și emoția tirului la talere!

web- 2160px for web – 0179
web- 2160px for web – 0181

poligon dinamic ... in curand

Poligon trageri dinamice – mutidirecţional (50m). Maxim 12 posturi de trageri sunt disponibile, din care 6 complet automatizate. 8 stagii dinamice diferite. Sistemele de punctaj electronic cu afişarea rezultatelor timpilor şi punctajului, instantaneu.
Probe de PPC, IDPA, 3gun şi altele se pot desfăşura în incintă.

web- 2160px for web – 0180
ro_RO