poligon talere

Poligonul nostru de talere este locul perfect pentru cei pasionați de tirul sportiv și distractiv. Echipat cu cele mai moderne echipamente și amenajări, poligonul nostru vă oferă o experiență captivantă în trageri la talere.
Indiferent dacă sunteți începător sau experimentat, poligonul nostru vă permite să vă exersați abilitățile și să vă testați precizia într-un mediu sigur și controlat. Instruirea și îndrumarea sunt asigurate de către instructori calificați, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți tehnica și să atingeți rezultate remarcabile.
Poligonul nostru dispune de 5 posturi trap, 8 posturi skeet. Deocamdata sunt  9 lansatoare de talere. Se pot face probe de compak, parcours, skeet, trap și altele, oferindu-vă provocări adaptate nivelului dumneavoastră de experiență. Atmosfera prietenoasă și competitivă vă va încuraja să vă depășiți limitele și să vă bucurați de fiecare foc.
Vă invităm să descoperiți plăcerea și emoția tirului cu talere la poligonul nostru, unde vă așteaptă o experiență captivantă și satisfacția de a atinge țintele cu precizie.

ro_RO