CURSURI DE CALIFICARE PROFESIONALA A INSTRUCTORILOR IN POLIGONUL DE TRAGERE

Noul modul al CURSULUI DE FORMARE A INSTRUCTORILOR IN POLIGONUL DE TRAGERE, va începe în luna IULIE 2023, la Complexul de tir sportiv Budacu de Jos.

Cursul durează 6 luni, iar după absolvire, cursantul va beneficia de toate drepturile ce revin instructorilor în poligon, conform Legii 295/2004.
Avem de parcurs împreună 480 de ore de practică și 240 de ore de teorie.
Practica la noi înseamnă organizarea, supravegherea și conducerea ședințelor de trageri:
-în poligonul destinat armelor lungi cu glonț, pe cele 6 linii complet automatizate, pentru probe de tir static și ținte în mișcare.
-în poligonul de talere, cu cele 9 lansatoare perimetrale, pentru probe de trap, skeet, parcours, compak.
-în poligonul de tir multidirecțional, pentru probe de IDPA, PPC, 3GUN, pregătire cu arme lungi semiauto, pistoale și revolvere.
De asemenea veți vedea cum se confecționează muniția cu glonț, care sunt regulile și limitările impuse de lege, cum se rezolvă orice incident apărut în incintă, veți coordona asistați, ședințele de tragere, veți fi partenerii noștri în organizarea concursurilor de tir, veți trage cu toate categoriile de arme și multe alte surprize!
Teoria înseamnă la noi pregătire în domeniul legislației armelor, juridic, prim ajutor și subtilități din lumea balisticii.
Toate în sala de curs din incintă.
Bineînțeles că orice formare presupune și costuri. Fiecare cursant va achita 4 rate a 2500 lei fiecare. Una la înscriere, odată cu semnarea contractului și celelalte trei, pe parcursul pregătirii.
Acte necesare înscrierii in programul de calificare:
– Carte de identitate
– Act de studii (minim liceu fără diplomă de bacalaureat)
– *Certificat medical port-armă cu menţiunea apt pentru instructor în poligonul de tragere
– *Aviz psihologic pentru instructor în poligonul de tragere
– *Cazier judiciar fără înscrisuri

 

 

*-documentele nu pot avea o vechime mai mare de 6 luni.

ro_RO